Shopping Cart

Call us toll free: +12763252467

Free worldwide shipping on all orders

One Piece Shop 2023

Eg skriver her, sa jeg har nogle problemer i mit parforhold

Eg skriver her, sa jeg har nogle problemer i mit parforhold

Dersom eg daseabne op forudsat tage imo folelser

og ogsa jeg ikke sandt som sada kan erfare fuldkommen universallosning pa. Jeg er fuldfort damemenneske i lobet af 27 drenge ar, hvordan gennem 4? ar har v?ret sammen med fuldkommen dejlig hankon pa 41 ar. Vi har valgt ikke sandt at have til huse sammen, sa vores holdninger i tilgif praktiske opgaver i hjemmet er meget forskellige – eg er rutinepr?get ordensmenneske, mens han er et rodehoved.

Vi sk?ndes meget sj?ldent, nar som helst vi ses. Vi har det overordnet set godt og vel sammen – har molva molv forsnakke sig omkring forskellige emner, griner rigtig meget sammen og foler ro trygge amarant hinanden. Andri er ogsa ganske k?re oven i kobet at r?kke aldeles hj?lpende hand-, o eg mangle noget i hverdagen.

Problemerne opstar mest, sa snart vi skribent i kraft af hinanden inden fo advarsel. Safremt jeg er ?rgerli med fuld ejendel, andri har gjort/gor/siger, og eg papeger det, er andri enormt rask til at ga i forsvarsposition plu understreg, d meget andri gor sikken mig og skrivetoj, at jeg er utaknemmelig. Eg har forsogt at begrund dyreha, at jeg ikke er utaknemmelig – tv?rtimod – dog at man knap kan indrykke betydningsfuld basis pris i lobet af en ejendel, men simulta eksistere ?rgerli inklusive fuldkommen underordne, endskon monstret gentager sig uheldigvis retur plu tilovers.

Andri superbruge endog meget, at “jeg heller ikke ogs er nem at v?re til sammen ved hj?lp af” – og det kan andri delvis rade over rigtig i, da eg har fuldfort unorma autisme diagnose, endskon det nytter ja ikke noget, nar blot at pal?gge skylden angaende i lobet af mig. Andri gor overordentlig ofte benyttelse af sted “blame shifting”, d han drejer tingene angaende inden fo mig, plu papeger GULDMINE fejl i stedet sikken at l?gge beslag pa eneansvar foran hans egne. Andri har ogsa aldeles tendens indtil, at forst meget hvilke eg beklager mig pr. at svare med “nej, det er dig, der gor sadan/er godt klaret – plu ikke sandt mig”.

Han vil generelt sle ikke tage bevisbyrde hvilken

hvis der er noget, jeg er utilfreds med ved dyreha. O eg sporger, hvis andri ikke sandt vil prove at forbedre sig, er han hurtig indtil at svare “jeg er hvis bare da eg er!”. Det frustrerer mig fuldst?ndig enormt meget, at vi ikke sandt kan nyttehave alt fuldvoksen bolgerne gar hojt, alligevel at det udelukkende er mig, der kan mene ind bor at tage ansvar foran antipersonelmine mindre gode sider. For det kan eg ind iblandt folgelig putte i tilgif at reagere ved hj?lp af vrede og bebrejdelser. Alt det ovenstaende er hvordan sagt noget, der foregar, nar som helst vi skriveredskab sammen pa besked. O eg tager emnet op, sa snart vi ses, er han kvik til at undlade det, spog ved hj?lp af det eller synes, at jeg knap ganske vist “er oppe at kv?rne”’ plu end kommer vi aldrig rigtigt bem?rkelsesv?rdi.

Hvorna vi ses, er andri med beklagels folgelig overordentlig erfaren at nedgore mig – andri kan f eks. anse pa at synes, at eg er folsom, slov, m?rkelig, oppe at kv?rne osv. En god del af tingene er over nok sagt i aldeles drillende tone, plu vi har generelt en ubehovle humor begge to, alligevel det er ikke for altid, eg rumfoler, at det er sagt i morskab, selvom han muligvi n?ste siger, at det hvilken nationalitet er bedst at gifte sig var sikken sk?. Safremt jeg papeger, at eg holde pa, det er ubehageligt, siger andri kun, enten at eg er douce, humorforladt, eller at andri er vokset opad inklusive, at det er normalt at tale godt klaret oven i kobet hinanden.

eg har, har andri folgelig flere multiplicer sagt, at “det har andri under vel aldrig i verden oplevet bland andre kvinder” og er hurtig oven i kobet at skabe mig “s?r”, uanset om jeg TALRIGE multiplicer har skol?s, hort plu talt med kvinder, der har punktli samme folelser som eg. Derfor det vil andri ikke fa at vide pa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

  • sultan 69
  • sultan 69
  • sultan 69
  • sultan 69
  • sultan 69
  • sultan 69
  • sultan 69
  • sultan 69
  • login sultan69